15 mai 2011

My first....

Hello girls....stiu ca am promis ca postez vineri, dar cred ca deja stiti de probleme cu bloggerul din perioada aceea. Ieri am vrut sa ma revansez, dar am fost plecata....asa ca sper ca azi sa reusesc sa ma tin de promisiune.
Daca va intriga titlul postarii o sa va spun ca am numit-o asa datorita comenzii mele facute la ELF de unde mi-am luat niste produse pe care nu le-am mai folosit pana acum. Am profitat de reducerea 20% si am facut, in sfarsit, si eu o comanda ELF. Deci va dati seama ca am facut comanda demult, dar abia acum cateva zile am scos din ambalaj produsele. Drept dovada o sa vedeti ca is pozate in ambalajul lor original. Produsele sunt urmatoarele:

Primerul ELF de ochi e primul meu primer si sincer, inainte sa il am, tot citind despre primere eram sceptica ca chiar face ce zice...eram sigura ca fardurile o sa se stranga intotdeauna pe pleoapele mele. Ma bucur ca m-am inselat. L-am folosit la festivitatea surioarei mele si am stat cu fard vreo 9 ore in ziua acea si fardul nu mi s-a strans ...deci a fost o investitie reusita. Nu folosesc eu des fard pe pleoapa, dar acum stiu ca o sa pot sta linistita cand il folosesc.

Concelerul si Hightliner-ul ....nu e primul anticearcan, dar e primul hightliner. Nu am cearcane foarte urate, dar cateodata, cand sunt mai nedormita, se vede o ushoara tenta albastruie sub ochi. L-am incercat si e ok...desi nu cred ca problemele mari cu cearcanele le poate atenua.

Kitul pentru sprancene e my first....ce nu-mi place la el e faptul ca desi e cea mai deschisa nuanta mie tot inchis mi se pare.


Batonul corector imi place foarte mult. Are o textura pe care nu am mai intalnit-o pana acum...nu e ca alte corectoare pe care le-am folosit....are o textura parca usor cremoasa si oarecum lipicioasa (in sensul bun al cuvantului). Nu are putere de acoperire mare, dar mie tot imi place pentru ca da un aspect natural...la 8 lei eu l-as mai lua oricand.

O sa va arat acum cum arata produsele folosite pe my eye:

Mi-am mai achizitionat si un blush, iarasi my first, care imi place la nebunie. Rezista toata ziua si arata foarte natural. E de la Flormar...in sfrsit mi-am luat si eu un produs flormar...am dat la stand de o domnisoara foarte draguta asa ca o sa mai trec pe acolo cu placere. Blushul are si o pensulica unghiulara cu care il aplic foarte bine si o oglinjoara care nu prea e stralucita insa.

Cam atat am vrut sa va spun...sper sa termin si eu macar proiectul asta si sa ma reapuc serios de postari. Va las acum ca merg la iarba verde...asta daca nu ne ploua inainte sa pornim...
Dia 

9 comentarii:

  1. Super! Imi plac toate. Am si eu primerul, kitul de sprancene si corectorul baton de la elf. Imi plac foarte mult toate si isi merita fiecare banut!Sa te bucuri de ele!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu sunt multumita de primer, e primul si singurul folosit dar nu am de gand s ail schimb curand:*

    RăspundețiȘtergere
  3. @Diana (boonDY) ai dreptate isi merita banii...eram cam sceptica la inceput dar acum nu-mi pare rau

    @Dariaa merci

    @Andra T nici eu nu o sa-l schimb degraba, mai ales ca la pretul asta nu stiu daca mai gasesc asa ceva:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Am si eu primer de la Elf si sunt multumita de efect!
    Sa folosesti sanatoasa cosmeticele si poate pe viitor ne arati macar un machiaj pe care ti-l faci ;) Ai ochi frumosi si ar fi pacat sa nu ii pui in valoare prin diverse nuante.
    Te pup!
    O saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ela merci de compliment...chiar machiaje slabe sanse sa vezi la mine pe blog...era sa zic niciodata, dar mai bine sa nu fiu totusi asa categorica:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Hei:* cute blog,te astept si pe blogul meu sa iti spui parerea daca iti place ceva.Pupici...Follow:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa le folosesti cu placere! te pup

    RăspundețiȘtergere